• ganoderma ganoderma-text NA KITAJSKEM JO ŽE VEČ TISOČ LET

  OBRAVNAVAJO KOT ZELO

  UČINKOVITO ZDRAVILNO RASTLINO.
  ZDRAVILNA RASTLINA

  KATERA NIMA STRANSKIH UČINKOV

  NITI PO DOLGOTRAJNI UPORABI.
  IZBOLJŠA OSNOVNO STANJE
  ORGANIZMA, IMA SAMOZDRAVILNO MOČ.
 • ganoderma ONE DRAGON MODEL CELOTEN PROCES, OD PROIZVODNJE
  DO PRODAJE, JE V ROKAH PODJETJA.
 • ganoderma URESNIČI
  SVOJE SANJE Z DXN!
  VZTRAJAJ ZA SVOJE ZDRAVJE! BODI MATERIALNO NEODVISEN! ŽIVI NA VIŠJEM ŽIVLJENJSKEM NIVOJU! URESNIČI SEBE!
video PRIDRUŽITE SE
SEDAJ!

Priznanja

O DXN

 

 

 

Gyár

DXN uspešno uresničuje koncepte "One Dragon", "One World One Market" in "One Mind" iz centra Malezije. DXN nadzoruje dejavnosti pridelave in predelave gob ter marketinga usmerjenega h kupcem. Vodstveni sistem DXN, ki je vrhunski, raziskovalna in razvojna dejavnost ter vrhunska kakovost zagotavljajo uspeh podjetja DXN in sodelavcev.   

 

 

 

 

 

 

 

"One Dragon"

 

 

Celoten proces - pridelavo, predelavo in marketing - opravlja podjetje samo, pod strogim preverjanjem kakovosti.

Dato' dr. Lim Siow Jin ustanovitelj DXN

DXN je ustanovil Dato' dr. Lim Siow Jin leta 1993. Diplomiral je na svetovno znanem indijskem Institute of Technology. Njegovo strastno zanimanje za gobe, ki imajo pozitivne učinke na človekovo zdravje, ga je pripeljalo do čudovitega sveta ganoderma gob. Rezultati njegovega raziskovanja so privedli do tega, da se je ganoderma - z drugim imenom Lingzhi - uveljavila kot kraljica zelišč, ki ima s svojimi zdravilnimi lastnostmi edinstveno blagodejen učinek na zdravje ljudi.

 

"One World One Market"

 

Priložnost pridružitve in sistem bonusov velja po vsem svetu, za vsakega kupca.

 

"One Mind"

 

Podjetje in distributorji se posvečajo DXN poslu s skupnimi cilji.

 

Nasadi ganoderme

 

DXN nasadi ganoderme se ponašajo z mnogimi različnimi in pomembnimi posebnostmi, vse

za pridelavo vrhunske ganoderme:

Posebnosti so naslednje:

 

 • Ustrezna klima - vroče in soparno okolje z 26-27 C stopinjami.
 • Čista voda - 7,0 7,9 pH vrednostjo
 • Sveži zrak - nasad se nahaja daleč od naseljenih, onesnaženih področij, zato da lahko zagotovijo pridelke brez strupenih snovi
 • Bio način pridelave.
 • Način pridobivanja kulture tkiv: na nasadu pridelajo 1 milijon ganoderma gob vrhunske kakovosti.

 

 

 

 

Ganoderma ültetvény


Nasadi ganoderme v lasti podjetja DXN se raztezajo na 70 hektarjev veliki površini. To je največji nasad v Maleziji in prvi, ki je dobil certifikat za kakovost od Lloyd ́s MS ISO 14001:2004, v juliju 2000. Ta listina potrjuje, da vsi postopki pridelave ganoderme ustrezajo predpisom MS ISO 14001:2004, ter da izpolnjujejo pogoje, ki jih je postavilo Ministrstvo za okolje.

Novembra 2007 je Ministrstvo za kmetijstvo akreditiralo nasad DXN Lingzhi v malezijski bionačrt , kar pomeni, da ustreza certifikatu MS 1529:2001 in zahtevam, ki veljajo za bionasade.

 

Tovarna DXN farmacija leži na 34,000 kvadratnih metrih površine in je opremljena zvrhunsko opremo. To je prva tovarna, ki predeluje ganodermo, in je prejela priznanje TGA (izdelki, ki imajo zdravilno moč in so bili vpisani v register) od avstralskega Ministrstva za zdravje, ter certifikat MSISO 9001 2000 od zavarovalnice kakovosti Lloyd ́s iz septembra 1999. Med prvimi so dobili tudi priznanje GMP (Dobra proizvodna praksa) od malezijskega Ministrstva za zdravje - urad za farmacijo.

Dve predelovalni tovarni DXN se razprostirata na 42,000 kvadratnih metrih, prav tako z vrhunsko opremo. Tu nastajajo vsi izdelki za hrano in pijačo.

 

 

Spirulina

Novo nastala DXN tovarna na 70.000 kvadratnih metrih površine je oddelek za kozmetiko ter za proizvodnjo sadnih sokov in encimov. Oddelek kozmetike je avgusta 2007 prejel priznanje malezijskega Ministrstva za zdravje - urad za farmacijo.

 

 

DXN Marketing je prvo MLM podjetje, ki je začelo s konceptom 'En Svet - Eno Tržišče', ki omogoča, da lahko distributer iz katerekoli države sponzorira novega distributerja doma ali na mednarodni ravni. DXN je MLM izvoznik za Malezijo.

 

Poslanstvo DXN je raziskovanje in razvoj izdelkov vrhunske kakovosti. Trud DXN v razvoju raziskovanja je privedel do tega, da izdelki podjetja ustrezajo najvišjim mednarodnim 

standardom in da so tako naravni, kolikor je največ možno.

 

One World One Market


17. julija 2006 je DXN Holding Bhd. Oddelek Laboratorija dobil akreditirano priznanje MS ISO/IEC 17025 za tehnično ustreznost ter ustreznost  sistema za laboratorijsko kakovost. 

 

Razvoj raziskovanja sledi dolgoročnemu cilju  DXN: v vseh fazah proizvodnje dajejo največji pomen okoljevarstveni praksi ter človeškemu zdravju.

 

© Copyright DXN Europe 2009.